Over Titia

Als jongvolwassene schreef ik gedichten en korte verhalen waar ik mijn gevoelens en fantasie in kwijt kon. Maar nadat ik ging werken had ik daar geen tijd meer voor. Vanaf 2012 heb ik het creatief schrijven weer met veel enthousiasme opgepakt, omdat ik heel graag met woorden en taal bezig ben.

Blog

Vanaf 2013 schrijf ik regelmatig op mijn blog: Kom wat dichterbij.

Columns

Vanaf januari 2014 tot december 2023 schreef ik maandelijks columns in de regionale krant Zicht Op Amersfoort. Via deze link: Columns Zicht Op Amersfoort kun je mijn columns op mijn blog teruglezen. De enige voorwaarde was dat ze met mijn woonplaats Amersfoort te maken hadden en dat was al gauw het geval, omdat mijn leven zich daar afspeelt.

De kleurrijke schrijvers

Deze groep schrijvers houd van schrijven en brengt onder deze naam boeken uit bij Droomvallei Uitgeverij. Kijk voor meer informatie op: De kleurrijke schrijvers of op de website van Droomvallei Uitgeverij.

De schrijvers hebben om de beurt een blog geschreven, kijk op Blogs kleurrijke schrijvers om ze te lezen.

Verder over Titia

Ik ben opgegroeid in Drenthe en ik heb 20 jaar in de stad Groningen gewoond. Door het werk van mijn man ben ik in 2006 in Amersfoort terecht gekomen. Ik ben moeder van 2 kinderen en secretaresse van beroep. Mijn hobby’s zijn: lezen, zumba, sudoku puzzels oplossen en natuurlijk schrijven.