Publicaties

Dichtbundel

In 2013 heb ik mijn gedichten uitgegeven in een dichtbundel KomwatDICHTerbij bij Bookscout. Informatie hierover is ook te vinden op mijn blog bij met dezelfde titel Kom wat dichterbij.

Kort verhaal

In november 2019 is de bundel Aangespoelde verhalen uitgebracht bij Droomvallei Uitgeverij. Daarin staat mijn korte verhaal Grote zus.

Psychologische thriller Sprong in het diepe

Op 10 april 2021 is mijn debuutthriller verschenen, Sprong in het diepe – wat kies jij als het moet? Het boek gaat over een jonge vrouw, Adeline. Wanneer haar leven ineens op zijn kop staat en alles mis lijkt te gaan, ontmoet ze de aantrekkelijke John. Als tijdverdrijf pakt ze het parachutespringen weer op en met John gaat ze zelfs basejumpen. Maar is hij eigenlijk wel te vertrouwen? En wat is er toch met die vrouw gebeurd waar niemand bij het basejumpen over wil praten? De zoektocht naar antwoorden wordt voor Adeline letterlijk een sprong in het diepe.

Te koop bij Droomvallei Uitgeverij en alle (online) boekhandels.

Een van de reacties: ‘spannend tot het einde’ .

De recensie van Puntsgewijs.eu luidt: ‘één van de beste thrillers die ik in de afgelopen tijd heb gelezen is. Al met al is Sprong in het diepe een fijn boek, eentje die je zeker gelezen moet hebben als je van spannende thrillers houdt.’

De recensie van Boekenwurmen: Deze thriller is boeiend en spannend van begin tot het einde. Ik heb hem ook in twee dagen uitgelezen. Ik wilde weten hoe dit af zou lopen. Lees de hele recensie op Hebban via deze link: Boekenwurmen.

Lezeres Daniëlle: Een heerlijk boek om te lezen, het leest makkelijk en vlot. Een boek vol spanning, intriges en verrassende elementen. Zeker een aanrader!

Lezeres Marianne: Spannend geschreven boek waarin een niet alledaagse sport voorbij komt, nl. het basejumpen. Tot ik dit boek las, had ik er nog nooit van gehoord. Het boek eindigt in een angstaanjagende climax. Moet Adeline kiezen? Springt ze in het diepe? Vlot geschreven door Titia Schut en een aanrader.

Lezers Maaike: Spannend verhaal. Wie is er te vertrouwen en wie niet. Alleen als je het leest zal je het weten. Een echte aanrader om te kopen!

Prentenboek Tom en Streepje

Tom en Streepje is voor kinderen van ongeveer 4 tot 8 jaar en is om voor te lezen en zelf te lezen. Te bestellen bij Droomvallei Uitgeverij en alle (online) boekwinkels.

Titia schreef de tekst en de illustraties zijn gemaakt door Anita Kok. Het verschijnt op 9 oktober 2021.

Het gaat over Tom die elke week bij de zebra’s in de dierentuin komt. Een ervan is zijn vriend en deze noemt hij Streepje. Op een dag is Streepje verdrietig, omdat hij zijn zwart-witte strepen zat is. Het liefst wil hij ook verschillende kleuren. Tom wil hem helpen. Gaat het hem lukken zodat Streepje weer blij wordt? Het boek gaat over jezelf durven zijn en er toch bij willen horen, over vriendschap en iemand willen helpen.

Er zijn al een aantal recensies geschreven over het boek:

Ivo, Fijn boek, leest lekker voor, zo voor het slapen gaan. https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/product/tom-en-streepje/

Diane’s boekenhoekje, Tom en Streepje zijn een liefdevol duo die kinderharten zullen veroveren.https://www.hebban.nl/boek/tom-en-streepje-titia-schut#reviews