Publicaties

Dichtbundel

In 2013 heb ik mijn gedichten uitgegeven in een dichtbundel KomwatDICHTerbij bij Bookscout. Informatie hierover is ook te vinden op mijn blog bij met dezelfde titel Kom wat dichterbij.

Kort verhaal

In november 2019 is de bundel Aangespoelde verhalen uitgebracht bij Droomvallei Uitgeverij. Daarin staat mijn korte verhaal Grote zus.

Psychologische thriller

Op 10 april 2021 is mijn debuutthriller verschenen, Sprong in het diepe – wat kies jij als het moet? Het boek gaat over een jonge vrouw, Adeline. Wanneer haar leven ineens op zijn kop staat en alles mis lijkt te gaan, ontmoet ze de aantrekkelijke John. Als tijdverdrijf pakt ze het parachutespringen weer op en met John gaat ze zelfs basejumpen. Maar is hij eigenlijk wel te vertrouwen? En wat is er toch met die vrouw gebeurd waar niemand bij het basejumpen over wil praten? De zoektocht naar antwoorden wordt voor Adeline letterlijk een sprong in het diepe.

Te koop bij Droomvallei Uitgeverij en alle (online) boekhandels.

Een van de reacties: ‘spannend tot het einde’ en de recensie van Puntsgewijs.eu luidt: ‘één van de beste thrillers die ik in de afgelopen tijd heb gelezen is. Al met al is Sprong in het diepe een fijn boek, eentje die je zeker gelezen moet hebben als je van spannende thrillers houdt.’